23 Ağustos 2019 Cuma

YAYLASOFT TEKSTİL MAĞAZASI TAKİP PROGRAMI - EN İYİ TEKSTİL TAKİP PROGRAMLARI

EN İYİ TEKSTİL TAKİP PROGRAMLARI


YAYLASOFT TEKSTİL MAĞAZASI TAKİP PROGRAMI 

tanıtım videosu




Tekstil deposundaki veya Tekstil mağazasındaki ürünlerin renk beden numarasına göre kalan miktarlarının takip edilebildiği profesyonel bir yazılımdır.

Nakit Yüzde, 2. Birim gibi sektöre özel işlemler de yapılabilir.

Gerek işletme bünyesinde üretim işlemlerinin takibi ve gerekse farklı firmaların ürettiği ürünlerin depoya alınması ile ilgili süreçler programdan takip edilebilir.

Müşteriye Teklif verme, Sipariş Oluşturma, Müşteriye ürün satışı yapabilme, İrsaliye kesme, Bilgisayardan fatura kesme gibi işlemler kolayca gerçekleştirilir.



Toplu alım ve Toplu satış işlemlerinde, renk beden vb kriterler çok fazla sayısa olduğundan, ürün giriş çıkışlarını seri hale getirebilmek için; satır kopyalama, ürün alt miktarlarını alış veya satış anında seçebilme gibi imkanlar mevcuttur.

Stok takibi, Müşteri Takibi, Tedarikçi Takibi, Kasa Takibi, Fatura takibi, Borç Alacak takibi, Giriş Çıkış Takibi, Çek Senet Takibi, Üretim Planlama ve Üretim Yapabilme, Dövizli İşlem Yapabilme, Taksitli Alış Yapabilme, Taksitli Satış Yapabilme gibi işlemler başta olmak üzere pekçok ön muhasebe işleminizi entegre olarak yapabilir, kullanışlı bir mağaza takip programı kullanmanın keyfini yaşayabilirsiniz.

YAYLASOFT SEKTÖREL MUHASEBE YAZILIMLARINDA YENİ SÜRÜMLER ÜCRETSİZDİR.

YAYLASOFT YAZILIM FİRMASI İLE İLETİŞİME GEÇEREK ÜCRETSİZ DEMO KURULUMU TALEP EDEBİLİRSİNİZ.















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder